EkonomiGenelTürkiye

bu hafta sınırlı stoklarda!

Yudum Ayçiçek Yağı Fiyatlarındaki İndirimler ve Son Durum

Ekonomik Etkileri:

Rusya ve Ukrayna arasındaki uzun süreli gerginlik, savaşa dönüşürken Türkiye, bu durumdan en çok etkilenen ülkelerin başında gelmiştir. Özellikle savaşın başlangıcında, Türkiye’nin yağ taşıyan tankerlerinin limanlarda beklediği ve ayçiçek yağı kıtlığına ilişkin haberler, marketlerde rekor satışlara ve ayçiçek yağı fiyatlarında zam baskısına sebep olmuştur.

Ayçiçek Yağı Fiyatları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri ve Putin’in gemilere izin vermesiyle, yağ fiyatlarında bir gevşeme yaşanmıştır. Savaşın etkileri ortadan kalkmaya başladığından ve ham yağ fiyatları küresel piyasalarda düştüğünden, iç piyasada da ayçiçek yağı fiyatlarında indirimler görülmeye başlanmıştır.

Carrefour’da İndirim:

Carrefour, çılgın indirim günleri kapsamında Yudum Ayçiçek yağı için uzun bir süre sonra dev bir indirim gerçekleştirdi. Yapılan duyuruya göre, Yudum Ayçiçek yağı 2 litrelik pet şişe fiyatı 79.90 TL’ye kadar düşmüştür.

Diğer İndirimler:

Indirimler kapsamında, Kırlangıç markalı 2 litrelik Ayçiçek yağı fiyatı 69.95 TL’ye indirilmiştir. Ayrıca, Komili markalı 4 litrelik Ayçiçek yağı 139.90 TL satış fiyatından 108.75 TL’ye düşmüştür. Bu kampanya, stoklar tükenene kadar devam edecektir.

bu hafta sınırlı stoklarda!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.