EkonomiGenelTürkiye

2 Ağustos’ta ŞOK’ta Uygun Fiyatlı Çocuk ve Yetişkin Bisikletleri!

ŞOK market, 2 Ağustos 2023 tarihinde güncel kataloğunu paylaştı. Yayınlanan broşürde birçok üründe indirimler mevcut. Kahvaltılık ürünler, giyim ve bisiklet gibi çeşitli ürünlerde büyük indirim fırsatları bulunuyor. Ancak, hangi ürünlerin ne kadar fiyatla satıldığını öğrenmek mümkün değil.

Son zamanlarda dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmet zamlanmış durumda. Bu zamlar nedeniyle insanların alım gücü oldukça azaldı.

Bu sebeple, vatandaşlar marketlerin sunduğu indirimleri ve kampanyaları yakından takip etmekte. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyen kişiler için bizler de Uşak Gündem olarak araştırma yapıyor ve elimizden geldiğince sunuyoruz. Şimdi, 2 Ağustos tarihli kataloğundaki ürünlere göz atalım.

2 Ağustos 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunda Şok market tarafından birçok üründe indirim yapıldığı görülüyor. İndirimli ürünler arasında en dikkat çekeni bisikletler olmuş. Ayrıca, 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan indirimler de bulunuyor. İşte 2 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğundan bazı örnekler:

– Rokkie 16 jant çocuk bisikleti, 1.499 TL fiyatla satılacak.
– Rokkie 20 jant çocuk bisikleti, 1.599 TL fiyatla satılacak.
– Pilsan Spark 6V ATV, 1.299 TL fiyatla satılacak.
– Pilsan Champion Akülü Uzaktan Kumandalı Araba, 2.999 TL fiyatla satılacak.

Ayrıca, 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan fırsatlar da mevcut. Bu fırsatlar kapsamında, Finish Bulaşık Makinesi Tablet Çeşitleri 80 TL, Lio Kokteyl Yeşil Zeytin 400 gr 24 TL, Ülker Rulokat 170 gr 17 TL, Pınar %1 Yağlı Süt 4×1 Litre 68 TL gibi ürünler sunulacak.

Bu indirimler ve fırsatlarla birlikte, ŞOK market müşterilerine çeşitli avantajlar sağlanacak. İhtiyaçlarınızı karşılamak ve uygun fiyata alışveriş yapmak isterseniz, 2 Ağustos tarihli aktüel ürünler kataloğunu inceleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.