EkonomiGenelTürkiye

LPG’li Araç Sahiplerine Müjde: Otogazda 6 TL İndirim!

LPG’li Araç Sahipleri Sevindi! Otogazda 6 TL İndirim Müjdesi

Arabası LPG’li olanlar yaşadı! Otogaza 6 TL indirim müjdesi açıklandı – Akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru araç sahiplerini mağdur etmeye devam ederken süreçte kampanyalar da vatandaşın yakın takibine alınmıştı.

Seçimden Hemen Önce Başlayan Zam Yağmuru

Seçimden hemen önce başlayan zam yağmuru seçim sonrasında dolar kurundaki artış ve yeni vergi düzenlemeleri ile daha da hız kazanırken özellikle de akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar tepki çekmişti. Akaryakıta gelen zamlar peş peşe başka ürün ve hizmetlerde de zam yapılmasına neden olurken LPG otogaz kullanan kişiler için ise indirim müjdesi geldi.

LPG Otogaz Fiyatlarına İndirim Müjdesi! İpragaz Kampanya Koşulları Neler?

Türkiye’nin en büyük LPG otogaz dağıtım şirketleri arasında yer alan İpragaz yeni kampanyasını duyurdu. İpragaz tarafından yapılan resmi duyuruda “Kazanç ve fırsatlarla dolu enerji platformu iPApp size ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Şimdi iPApp kullanan İpragaz Otogaz müşterileri aldığı yakıtın %3’ü kadar puan kazanıyor! İPApp kullanın, kullandıkça daha çok kazanın” ifadelerine yer verilerek yapılan ödemelerden yüzde 3 oranında indirim hakkı elde edileceği ilan edildi.

Düzenlenen kampanyadan yararlanan araç sahipleri 200 TL’lik otogaz alımlarında toplamda 6 TL indirim hakkı elde etmiş olacaklar. İpragaz LPG otogaz fiyatı ise Ankara’da 16.48 TL’den satılmaya devam ediyor.

Kampanya Koşulları

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

– Bu kampanya İpragaz A.Ş. tarafından düzenlenmekte olup, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılan İpragaz Otogaz istasyonlarında geçerlidir.
– Kampanya dönemi içerisinde iPApp müşterileri, otogaz alışverişlerinden aldığı yakıtın %3’ü kadar puan kazanabilecektir. Kampanya dönemi boyunca bir müşterinin günlük kampanyalı işlem adeti 3 ile sınırlıdır.
– Kazanılan puan bilgisi iPApp’ta yer alan Profilim/Puanlarım sayfasında görüntülenebilecektir.
– Kampanya kapsamında kazanılan puanlar bir sonraki otogaz alışverişinde kullanılabilecektir.

Emeklilerin Gözü Kulağı Bu Haberdeydi

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişilerin kazandıkları indirim puanları bir sonraki otogaz alımlarında kullanılabilecek. İpragaz Otogaz ve Bizimgaz Otogaz istasyonlarında geçerli olan kampanya 31 Ağustos 2023 tarihi itibariyle sona erecektir.

LPG'li Araç Sahiplerine Müjde: Otogazda 6 TL İndirim!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.