EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan emeklilere tek imzayla 22.500 TL ödeme!

TÜRKİYE’DE EMEKLİLER İÇİN ZİRAAT BANKASI’NIN EMEKLİ PAKETİ

Emekli müşteriler için Türkiye’deki bankalar, önemli kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalar, emekli maaş promosyonlarını içererek emeklilere önemli miktarda nakit ödeme imkanı sağlıyor. Açıklanan özel kampanyalar, emekli müşterilerin nakit sorunlarının çözümünü vaat ediyor. Bu kampanyalardan en dikkat çekici olanı, Ziraat Bankası tarafından sunuldu.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PAKETİ!

Ziraat Bankası, emekli müşteriler için yeni bir paket kampanya duyurdu. Bu paket kampanyası, sadece emekli maaş promosyonundan oluşmuyor. Banka, emeklilere promosyonun yanı sıra ihtiyaç kredisi imkanı da sunuyor. Kullanılan ihtiyaç kredisiyle birlikte maaş promosyonu bir arada ödeniyor ve emekliler toplu bir para elde ediyorlar.

Emekliler için açıklanan paketin içinde 17.500 TL limitli bir ihtiyaç kredisi bulunuyor. Bu ihtiyaç kredisiyle emeklilere düşük faiz imkanı sağlanıyor. 36 ay vadeli olarak kullanılan ihtiyaç kredisi, maaş promosyonu kampanyasının tam süresine denk geliyor. 3 yıl vadeli olarak kullanılan bu ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri, emekli maaşından otomatik olarak düşülüyor. Taksitlerin takibini yapmak gibi ek bir yük emeklilerin karşılaşmasını engelliyor.

Ziraat Bankası’nın emekli paketinin ikinci aşaması ise emekli maaş promosyonundan oluşuyor. Emeklilere SGK ile yapılan emekli maaş promosyonu protokolü kapsamında ödemeler yapılıyor. Emekli müşteriler, maaşlarına göre promosyon ödemesi alıyorlar. 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olan müşterilerin hesaplarına kesintisiz 5.000 TL tutarında ödeme yapılıyor. Eğer müşterinin emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaysa, ödenecek promosyon tutarı 4.500 TL oluyor. Dul ve yetimler içinse SGK’dan aldıkları maaşlar 7.500 TL’nin altındaysa, karşılık olarak 3.000 veya 3.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Emekliler için açıklanan paket kapsamında, emekliler tek bir imza ile 5.000 TL maaş promosyonunun yanı sıra 17.500 TL ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Bu şekilde, emeklilerin eline geçen toplam nakit tutar 22.500 TL’ye ulaşıyor. Ziraat Bankası şubelerinden işlemlerini tamamlayan emekliler, bu ödemeyi alabiliyorlar.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere tek imzayla 22.500 TL ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.