EkonomiGenelTürkiye

Gece yarısı resmi açıklama: Sabah 9:00’da 10.000 TL IBAN numarasına yatırılıyor!

**Özel Bankalardan 10.000 TL Kredi Destekleri**

Akbank SMS ile 10.000 TL Kredi Başvurusu

Akbank, nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için SMS ile kredi başvurusu imkanı sunuyor. TC kimlik numaranızı büyük harflerle yazarak 44 25 numarasına mesaj göndermeniz durumunda, Akbank’tan 36 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Başvurunuzu hızlı bir şekilde Akbank Direkt uygulamasını kullanarak yapabilir ve onaylanan kredi tutarını anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

Denizbank’tan Kolay 10.000 TL Kredi Başvurusu

Denizbank, müşterilerine SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu imkanı sunuyor. “Kredim” yazarak TC kimlik numaranızı 32 80’e göndererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Denizbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden de kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, kredi tutarı aynı gün içinde hesabınıza aktarılır.

Garanti Bankası’ndan Özel Kredi Kampanyası

Garanti Bankası, sigortalı çalışan müşterilerine özel bir kredi kampanyası sunuyor. Mobil veya internet şubesinden başvurarak 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Başvurunuzun sonucu bankadan 5 dakika içinde iletilir. Onaylanan kredileri kullanmak isteyenler, 3 ay erteleme imkanından da yararlanabilirler.

İş Bankası’ndan 10.000 TL Kredi Fırsatı

İş Bankası, sigortalı çalışan kişilere özel olarak 10.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunuyor. İşlemeleri İş Bankası’nın resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Başvurunuz, kredi notunuza bağlı olarak değerlendirilecek ve uygun şartlarda kredi alabileceksiniz.

Gece yarısı resmi açıklama: Sabah 9:00'da 10.000 TL IBAN numarasına yatırılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.