EkonomiGenelTürkiye

Emekliye 5000 TL Ödeme Takvimi Belli Oldu

**Meclis’ten Emekliye 5 Bin TL İkramiye Kararı Çıkıyor: Ödeme Kasım Ayında Yapılacak**

**MECLİS’E GELİYOR**

Emekliye 5 bin TL ikramiyesi için gözler Meclis’e çevrildi. Milyonlarca emekli kararın kısa süre içerisinde Meclis’e gelmesini bekliyor. Ancak Meclis’in gündeminde sadece emekli ikramiyesinin olmayacağı 2. Torba yasa ile birlikte hangi kararların da maddelere ekleneceği merak konusu oldu. Peki, emekliye 5 bin TL ne zaman verilecek?

**MECLİS’E GELİYOR: Emekliye 5 Bin TL İkramiyesi**

Aktarılan son habere göre Meclis’in bu hafta pek çok önemli konuyu bir arada görüşeceği belirtildi. Emeklilere ikramiye konusu başta olmak üzere turizm amaçlı konutların kiralanması ve Irak-Suriye tezkereleri gibi çeşitli konular Meclis’in gündeminde yer alacak.

**EMEKLİELRE 5 BİN TL NE ZAMAN ÖDENECEK?**

Ancak vatandaşlar en çok Recep Tayyip Erdoğan’ın emekliler için söylemiş olduğu 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesini merak ediyor. 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi için detaylar belli oldu. İkramiyenin çalışan emekliler dışında kalan emeklilere tek seferlik ödeneceği belirtildi.

**EMEKLİELRE 5 BİN TL NE ZAMAN ÖDENECEK? İkramiye Kasım Ayında Yatırılacak**

Emeklilere verileceği duyurulan 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesinin tarihi de netlik kazandı. Bu yıl emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri dışında Cumhuriyet ikramiyesi de verilecek. Ödemelerin kasım ayının ilk haftasında yapılması planlanıyor. Buna göre emeklilerin 1- 7 Kasım tarihleri arasında hesaplarına 5 bin TL emekli ikramiyesi yatırılacak.

Konuya ilişkin resmi bir açıklama geldiğinde haberimize eklenecektir.

Emekliye 5000 TL Ödeme Takvimi Belli Oldu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.