EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank, Taşıt Kredisi Taksit Tablosunu Yayınladı

VAKIFBANK 450.000 TL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Vakıfbank, araç sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Yükselen araç fiyatları ve artan taşıt kredi maliyetleri göz önüne alındığında, araç sahibi olmak her geçen gün zorlaşıyor. Ancak, Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyası, bu zorlu koşullarda kendilerine bir çıkış yolu arayanlara umut veriyor. Vakıfbank, müşterilerine 450.000 TL’ye kadar destek sunuyor.

VAKIFBANK’IN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI NELER SUNUYOR?

Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyası birçok avantajı içeriyor. Müşteriler, araç satın almak için ihtiyaç duydukları finansmanı Vakıfbank’tan, piyasa koşullarına göre daha uygun bir seviyeden temin edebiliyorlar.

Son dönemlerde kredi faizlerinde genel bir yükseliş eğilimi var. Ekonomik nedenlerle talep enflasyonunu artırmak istemeyen devlet, harcamaları sınırlıyor ve bunun sonucunda kredi maliyetleri de yükseliyor. Ancak Vakıfbank, müşterilerine daha avantajlı bir faiz oranıyla taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Vakıfbank’ın taşıt kredilerinde uyguladığı aylık faiz oranı sadece yüzde 2,60. Bu oran normal zamanlarda oldukça yüksek olarak görülebilir, ancak diğer bankaların sunduğu kredi faiz oranlarına bakıldığında, Vakıfbank’ın taşıt kredisi teklifinin mali açıdan avantajlı olduğu görülüyor.

Bunun yanı sıra, Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyasında çok özel bir avantaj daha bulunuyor. Kredi kullanan müşteriler, kredi çektikten sonra ilk 3 ay ödeme yapmadan geçirebiliyorlar. Bu sayede müşteriler, otomobillerini satın aldıktan sonra ödemelere 3 aylık bir süre sonra başlayabiliyorlar.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise Vakıfbank’ın ek teminat talep etmemesi. Genellikle diğer bankalarda talep edilen ek teminat yerine, Vakıfbank, otomobilin rehin işlemiyle kendisini güvence altına alıyor. Bu durumda, kredi kullanan müşterinin tek dezavantajı, kredi borcunu tamamlamadan otomobili habersiz bir şekilde satamaması oluyor.

450.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYETİ NE KADAR?

Bir araç almak için Vakıfbank’tan 48 ay vadeli olarak 450.000 TL taşıt kredisi çeken bir kişi, her ay 19.079 TL kredi taksiti ödüyor. Bu kredi toplamda 915.793 TL olarak geri ödeniyor.

Vakıfbank, Taşıt Kredisi Taksit Tablosunu Yayınladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.