EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası Mobilden Başvuranlara Anında 20 bin TL Ödeme

İş Bankası’ndan Müşterilerine 20.000 TL Sıfır Faizli Kredi Fırsatı!

İşCep ile Yeni Müşteriler İçin Özel Sıfır Faizli Kredi Kampanyası

İş Bankası müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni müşterilerine yönelik hazırlanan bu sürpriz kampanyada İş Bankası, diğer bankaların sunduğu faizsiz küçük kredilere kıyasla daha cömert bir teklif sunuyor. Bankaların kredi kampanyaları hız kesmeden devam ediyor.

20.000 TL Sıfır Faizli Kredi Koşulları Detaylı Olarak Açıklandı

İş Bankası, İşCep üzerinden ilk kez müşterisi olanlara 20.000 TL sıfır faizli kredi desteği sağlıyor. Diğer bankalardan benzer fırsatlar sunulmasına rağmen İş Bankası, daha yüksek limitli krediler vermektedir. Bu özel kredi kampanyası 1 Ekim tarihi ile 31 Ekim tarihi arasında İşCep üzerinden müşteri olanlara sunuluyor.

Nakit Avans Kampanyası İş Bankası Müşterilerine Özel

Faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyası, sadece İş Bankası müşterileri için geçerlidir. Bu kampanyadan yararlanmak için kredi kartı başvurusu onaylanmış olmalısınız. Faizsiz ve taksitli nakit avans yalnızca 6 ay süreyle geçerlidir.

Kampanya kapsamında, nakit avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir ve yalnızca İşCep üzerinden kullanılabilir. Taksitli avans tutarları, kartın kullanılabilir nakit avans limitiyle sınırlandırılmaktadır. Kampanya ile tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarı, maksimum 2 seferde ve toplamda belirlenen tutarı geçmeyecek şekilde oluşturulmaktadır.

Kredi Kartı Başvurusu Onaylanan Müşteriler İçin Ekstra Avantajlar

Kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, kredi kartı fiziki teslimini beklemeye gerek kalmadan mobil işlemler üzerinden kredi kartı limitinin %50’sini açmak suretiyle ve 5.000 TL’ye kadar kampanyadan yararlanabilirler. 6 aydan farklı vadelerde 20.000 TL ve üzeri miktarlar için faiz oranları belirlenen oranda uygulanacaktır.

İş Bankası’nın bu özel kampanyasından yararlanmak için “müşteri olmak istiyorum” adımını kullanabilirsiniz. Başvurusu onaylanan müşteriler için kampanyayı kaçırmamak için acele edin. Son başvuru tarihi olarak 31 Ekim belirlenmiştir.

İş Bankası Mobilden Başvuranlara Anında 20 bin TL Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.