EkonomiGenelTürkiye

11 Haneli TC Kimlik No ile Seçim Öncesi 13.500 TL Ödeme

**Akbank Nakit İhtiyaç Kampanyası: 13.500 TL Kredi Hızlıca Temin Edin**

**Başvuruda Bulunarak Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın**

Akbank, yeni başlattığı kampanya ile nakdi ihtiyaçı olan vatandaşlar için 7/24 hızlı ve kolay bir şekilde 13.500 TL kredi imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında, Akbank internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar, kredi numarası ve sicil kaydı gibi detaylı incelemelerin ardından onay alırlarsa, hızlı bir şekilde hesaplarına para aktarılıyor. Özellikle bayram öncesinde pek çok vatandaş, Akbank’ın sunduğu bu kampanyadan faydalanmayı planlıyor. Kampanyadan faydalanmak için ‘Akbank Direkt Mobil’ uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

**Kimler Bu Kampanyadan Yararlanabilir?**

‘Akbank Direkt Mobil’ uygulamasını indirdikten sonra müşteri olma seçeneklerine tıklayarak müşteri işlemlerinizi tamamladıktan sonra, 13.500 TL nakit avans ve kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzun tamamlanmasının ardından, müşteri işlemleri ve sicil notuna göre onaylandığınız takdirde, 5 dakika içinde nakit avans hesabınıza yatırılır. Akbank müşterisi olan herkes bu kampanyadan kolaylıkla yararlanabilir. Başvurunuz hem mobil cihaz üzerinden hem de Akbank şubeleri aracılığıyla yapılabilir. Akbank, müşterilerine özel olarak başlattığı bu tarife ile bayramı daha rahat geçirmelerine olanak sağlıyor.

**Hangi Vade Seçenekleri Sunuluyor?**

Akbank, genellikle 12 ay veya 6 ay şeklinde vade seçenekleri sunuyor. 13.500 TL avansı taksitlere böldürerek 6 ay veya 12 ay şeklinde ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu durumdan yararlanmak ve Akbank müşterisi olduktan sonra başvuruda bulunmak için kolayca başvurabilirsiniz. Bayram öncesinde verilen 13.500 TL nakit avansın onaylanmasının ardından, istediğiniz saatte bu çekimi gerçekleştirebilirsiniz. Akbank’ın yeni müşterilerine özel olarak sunulan bu durum, faizsiz seçenekleri ile birlikte sunulduğu için herkesin kolayca yararlanabileceği bir fırsattır. Yeni Akbank müşterisi olan herkes, müşteri işlemlerini tamamladıktan sonra başvuruda bulunarak bu nakit avans sisteminden yararlanabilir.

11 Haneli TC Kimlik No ile Seçim Öncesi 13.500 TL Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.