EkonomiGenelTürkiye

10 Eylül 2023 Pazar güncel dolar kuru ve TL karşısındaki seyir hakkında bilgi veriyor! Dolar kurunda artış sürecek mi?

Dolar 30TL Olur Mu? Güncel Dolar Kuru! Dolar Bugün Kaç TL? Dolar Kurunun Seyri Nasıl? Dolar Kurundaki Artış Sürecek Mi?

Dolar Türk Lirası Paritesi ve Güncel Kur Fiyatları

Dolar Türk lirası paritesi ile ilgili son durum nedir? Bir dolar kaç Türk lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk lirası? Bir euro kaç Türk lirası? 10 Eylül 2023 Pazar günü için güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları ne şekildedir? Dolar kurunun durumu bayram sonrası da sabit mi kalacak? 27 lira sınırı aşılacak mı? Tüm detaylar şimdi hemen inceleyelim.

Dolar Türk Lirası Paritesi ve Güncel Kur Fiyatları

Dolar Türk lirası paritesi ile ilgili son durum nedir? Bir dolar kaç Türk lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk lirası? Dolar, euro ve sterlin kurları hangi yönde hareket ediyor? Bir euro kaç Türk lirası? 10 Eylül 2023 Pazar günü için güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları ne durumda?

Dolar, son 27 ayda faiz artışına paralel olarak yükselmeye başladı ve ardından üst üste rekorlar kırdı. Kurban Bayramı döneminde ise dalgalanmalar yaşanmasına rağmen dolar 26 liranın altına indi. Ancak düşüşün ardından tekrar 26 seviyelerinde gezinmeye başladı. Ardından 27 lira sınırını aştıktan sonra Merkez Bankası’nın 75 baz puanlık bir artışı ile geri çekildi ve tekrar toparlanmaya çalışıyor. Doların güne nasıl başlayacağı merak konusu olurken, yeni bir faiz artışıyla tekrar yükselişe geçen dolar şu anda 26 lira seviyelerinde devam ediyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

Dolar 27 TL Seviyesinden Tepki Aldı

10 Eylül 2023 Pazar sabahı 1 dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar? Doların yanı sıra sterlin ve euro’nun da son durumu, hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yakından takip edilen dolar kuru bugün ne kadar? İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

DOLAR: Alış – 26,8331 / Satış – 26,8400

EURO: Alış – 28,6931 / Satış – 28,7661

STERLİN: Alış – 33,4375 / Satış – 33,4825

10 Eylül 2023 Pazar güncel dolar kuru ve TL karşısındaki seyir hakkında bilgi veriyor! Dolar kurunda artış sürecek mi?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.