EkonomiGenelTürkiye

“KPSS 55 Puanla Kamu Sağlık Personeli Alımı Başvuruları”

Kamu İş İlanları: Horasan Belediye Başkanlığı KPSS 55 Taban Puanı ile Personel Alımı Yapacak

Personel Alımı İş İlanı Şartları

1. Mimar Alımı: Bu kadroya başvuru yapacak adayların, lisans düzeyinde mimarlık bölümü mezunu olmaları gerekmektedir.

2. Eğitmen Alımı: Müracaat etmek isteyen adayların kamu yönetimi, işletme veya iktisat bölümlerinden birinden lisans seviyesinde mezun olmaları istenmektedir.

3. Tekniker Alımı: Adayların, önlisans düzeyinde radyo ve televizyon programcılığı veya basın ve yayıncılık bölümlerinden birinden ilanın yayın tarihi itibariyle mezun olmaları gerekmektedir.

4. Sağlık Teknikeri Alımı: Meslek yüksekokullarında okutulan tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik programından mezun olmak istenmektedir.

5. Mühendis Alımı: İnşaat mühendisi alımı yapılacağı için adayların ilgili fakültelerden, inşaat ve çevre mühendisliği bölüm mezunu olmaları, başvuru yapmaları için yeterlidir.

KPSS Şartı Var

Adayların ÖSYM tarafından yapılmış olan 2022 sınavına katılmış olmaları gerekmektedir. Mimar kadrosuna başvuru yapacak adayların P – 3 puan türünde 70, eğitmen kadrosuna başvuru yapacak adayların P – 3 puan türünde 60, tekniker kadrosuna başvuru yapacak adayların P – 93 puan türünde 60, sağlık teknikeri için P – 93 puan türünde 60 ve mühendis kadrosuna başvuru yapacak adayların P -3 puan türünde en az 55 taban puanı almış olmaları gerekmektedir.

Belediye Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Erzurum iş ilanları kategorisinde yer alan Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan için başvurular, 17 Ekim 2023 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi olarak 20 Ekim 2023 belirlenmiştir. Adaylar, başvurularını kurumun resmi internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru adresi: [email protected]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.