EkonomiGenelTürkiye

Yakınını davet et, 1000 TL kazan! Ay sonuna kadar zaman var.

**TEB İnternet Sitesi Üzerinden Yeni Kampanya: Davet Et, 1000 TL Bonus Kazan!**

TEB, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yakınlarını davet edenlere 1000 TL Bonus hediye kampanyasıyla kullanıcılarına müjde veriyor. Bu kampanya ile ilgili detayları andıran yazıyı burada bulabilirsiniz.

**KAMPANYANIN DETAYLARI**

Kampanya, 16 Mayıs ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre zarfında Mobil’den müşteri olan yakınlarınızı davet edin ve her bir davet için hem siz hem yakınınız 250 TL bonus kazanın. Toplamda ise 1000 TL’ye kadar bonus kazanma şansınız bulunuyor.

Ayrıca, davet ettiğiniz yakınınız, müşteri olduktan sonra kendi yakınlarını da davet ederek 1000 TL’ye kadar bonus kazanabilirsiniz. Bu bonus avantajından sadece Garanti BBVA’nın kredi kartı veya Paracard sahibi olan bireysel müşterileri yararlanabilirler.

Promosyon kodu oluşturmak ve paylaşmak için ise “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımını takip edebilirsiniz. Davet kodları kişiye özel olarak kullanılacaktır. Davet edebileceğiniz kişiler ise en az 18 yaşında olup, Garanti BBVA müşterisi olmayan herkesi içerir.

Ayrıca davet edilen kişiler, müşteri olduktan sonra Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından davet kodunu girebilirler.

**ÖDÜL BİLGİLERİ**

Davet eden müşteriler, davet ettikleri ve kampanya sürecinde Mobil’den müşteri olan her yakını için 250 TL bonus ödül kazanabilirler. Toplamda, davet edilen her bir kişi için 250 TL olmak üzere 1000 TL’ye kadar ödül kazanma şansınız bulunmaktadır.

Davet koduyla bankanın müşterisi olan kişiler ise Bonus kredi kartı veya Paracard olarak 250 TL bonus ödülünü kazanacaklardır. Ardından, kendi davet ettikleri yakınlarının kampanya süresince Mobil’den müşteri olmaları halinde, her bir yakın için 250 TL olmak üzere 1000 TL’ye kadar ödül kazanma fırsatını elde edeceklerdir.

Şimdi TEB’in kampanyasıyla ilgili daha fazla bilgi edinebilir ve davetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, bu fırsatı kaçırmamak için acele edin!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.