EkonomiGenelTürkiye

“Ziraat Bankası, okula giden çocuğu olan ailelere 250 TL yükleyecek!”

Çocuğu okula giden ailelere duyuruldu! Ziraat Bankası başvuru sahiplerinin kartlarına 250 TL yükleyecek

ZİRAAT BANKASI 250 TL PARA İADESİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

2023 – 2024 eğitim öğretim yılı başlarken velilerin harcamaları hız kesmeden devam ediyor. Öğretmenlerin verdiği listeleri almaya devam eden veliler alışveriş telaşı yaşarken bu kişilere Ziraat Bankası üzerinden duyuru yapıldı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 50 TL, toplam 250 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadelerine yer verilerek nakit para iadesi için ödenecek rakam ilan edildi.

Bu sene ekonomide yaşanan dalgalanma etkisi ile zam yağmuru yaşanırken gelen zamlar vatandaşların cebini yakarken kırtasiye harcamalarını da katlamıştı. Yapılan zamlardan sonra kırtasiye alışverişi rekor seviyelere ulaşırken vatandaşlara bir destekte Ziraat Bankası tarafından açıklandı.

15 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

– Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Kampanyaya katılmak için bankkart.com.tr’den, Bankkart Mobil uygulamasından veya OKUL yazıp 4757’ye SMS gönderilmelidir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

– Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 50 TL, toplam 250 TL Bankkart Lira verilecektir.

– İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Bu şartları yerine getiren kişilerin kazanmış oldukları bankkart liralar anında kartlarına yatırılacak ve istenildiği anda hemen kullanılabilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.