EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’tan taşıt kredisi fırsatı! Yeni taksit düzenlemesi ve maliyet değişikliği!

**Vakıfbank Taşıt Kredisi: Yüksek Faiz, Yüksek Maliyet**

Araç alımı için Türkiye’de otomobil fiyatları yüksek olduğundan, bütçe sorunları ortaya çıkmaya başladı. Bir araba satın almak isteyenler toplam tutarı peşin olarak ödeyemeyebiliyorlar. Bu nedenle, taşıt kredisi çekmek neredeyse bir zorunluluk haline geldi. Ancak bu noktada, yüksek kredi faizi engeli ortaya çıkıyor. Yüksek faizler, satın alınacak aracın maliyetini arttırdığı için büyük bir paradoks yaşanıyor. İnsanlar ya araba satın almaktan vazgeçmek zorunda kalıyor ya da yüksek kredi maliyetlerini ödemekle karşı karşıya kalıyorlar.

Vakıfbank Faizi Yükseltti!

Kredi faizlerinde yeni bir yükselme eğilimi daha başladı. Kamu bankaları, kredi faizlerini artırdı. Vakıfbank’ın taşıt kredisi ürünü de bu faiz artışından etkilendi. Şu anda Vakıfbank’tan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşteriler, aylık yüzde 3,66 faiz oranıyla karşılaşıyorlar. Bu oran yüksek olsa da özel bankaların çoğu, bu faiz oranından daha yüksek faizle taşıt kredisi sağlamaktadırlar.

Vakıfbank Taşıt Kredisi İçin Şartlar

Müşteriler, Vakıfbank’ın taşıt kredisi kullanım şartlarını da araştırmaktadırlar. Bu kredi, 48 aya kadar vade ile verilmektedir. Hem sıfır hem de ikinci el araçlar için kullanılabilen bir kredi seçeneğidir. Ancak, ikinci el araç kredisi kullanılacaksa, aracın 5 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. Vakıfbank, 5 yaşından büyük ikinci el araçlara kredi imkanı sağlamamaktadır.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında, müşterilerin satın alacakları araçlarda rehin tesis işlemi yapılmaktadır. Bu işlem, bankanın verdiği taşıt kredisini güvence altına almaktadır. Bu güvence sayesinde, müşterilerin herhangi bir teminat veya kefil göstermesine gerek kalmamaktadır. Banka da kredinin geri ödemesini garanti altına almaktadır. Borç tamamlanana kadar müşteri, aracı satamamaktadır. Borç tamamlandığında ise satışta herhangi bir engel kalmamaktadır.

400.000 TL Taşıt Kredisi Maliyeti!

Vakıfbank’tan kullanılan 48 aylık 400.000 TL taşıt kredisi için maliyet tablosu yayınlandı. Bu kredi için Vakıfbank, aylık 21.322 TL kredi taksiti talep etmektedir. Kredinin toplam maliyeti ise 1.023.456 TL olmaktadır.

Vakıfbank'tan taşıt kredisi fırsatı! Yeni taksit düzenlemesi ve maliyet değişikliği!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.