EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA’dan 0.99 faizli kredi kampanyasıyla hızlı başvuru fırsatı!

**Garanti BBVA 0.99 Faizli Kredi Kampanyası Detayları**

**Faizsiz Kredi**

Garanti BBVA resmi web sitesi tarafından duyurulan habere göre, banka müşterilerine 0.99 faizli kredi imkanı sunacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin son başvuru tarihi ise 17 Ekim olarak belirlendi.

**Faizsiz kredinin detayları**

Bankanın yaptığı başka bir açıklamaya göre, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden başvuru yapacak banka müşterileri 0.99 faizli kredi alabilecekler. Ayrıca, müşterilere 15 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı da sunulacak.

Faizsiz kredi kampanyası hakkında merak edilen detaylar da açıklandı. 15 bin TL faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden şubeye gitmeden başvuru yapması gerekiyor. Ayrıca, taksitli nakit avans imkanı ile 6 ay vadeyle krediden yararlanmak da mümkün.

**0.99 Faizli Kredinin Detayları**

Garanti BBVA’nın resmi web sitesinden elde edilen son bilgilere göre, 10 bin TL’ye kadar olan 0.99 faizli kredi kampanyasının ayrıntıları şu şekildedir:

– 0.99% faizli kredi kampanyasından 15 Eylül – 17 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek başvuru yapabilirsiniz.
– Kredi başvurusunu Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi adımlarını takip ederek 10.000 TL’ye kadar ve 12 ay vade seçenekleriyle kampanyalı krediye başvuru yapabilirsiniz.
– Kredi talepleri banka tarafından değerlendirildikten sonra olumlu sonuçlanması halinde, kredi kullanımı Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden gerçekleştirilecektir.
– Düşük faizli kredi kampanyası kapsamında minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL ve maksimum vade ise 12 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 6 ay, bireysel amaçlı kredinin maksimum vadesi ise 12 ay olarak belirlenmiştir.

**Ödeme Tablosu Açıklandı**

Garanti BBVA, yüzde 0.99 faizli kredi kampanyasının ödeme tablosunu da aşağıdaki şekilde açıklamıştır. Bireysel müşterilerin çekeceği kredinin aylık taksiti 904 TL olup, sadece 180 TL hayat sigortası kesintisi yapılacaktır. İşte ödeme tablosu:

(Ödeme tablosu buraya gelecek)

Dikkatlice okuduğunuzda, bu kampanyanın bazı harika avantajları olduğunu göreceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Garanti BBVA'dan 0.99 faizli kredi kampanyasıyla hızlı başvuru fırsatı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.