EkonomiGenelTürkiye

Acil Şoför İş İlanı: Ehliyetiniz var mı? 200 kişiye 800 TL günlük yevmiye!

Ehliyeti Olanlar için 200 Kişilik İş İlanı: Günlük 800 TL İle Acil Şoför İş İmkanı!

Ekonomik sıkıntılarla beraberinde işsizlik sorunu da yaşandığı bu dönemde, iş arayan kişiler için müjdeli bir duyuru yayımlandı.

Ehliyeti Olanlara Yönelik İş İlanı

Ehliyet sahibi olan bireylere yönelik yapılan yeni iş ilanı, yüksek ücret fırsatı sunmaktadır. Günlük 800 TL, aylık 24 bin TL maaşla çalışacak personeller için acil bir duyuru yapılmıştır. Son yıllarda büyük bir göç dalgasıyla karşılaşan ve nüfusu rekor seviyede artan turizm cenneti Antalya’da, acil olarak şoför alımı başlatılmıştır.

Antalya’da Aylık 24.000 TL Maaşla Çalışacak Personel Aranıyor!

Rusya, Ukrayna ve Almanya başta olmak üzere birçok ülkeden yoğun göç alan Antalya, son dönemde büyük bir nüfus artışı yaşamıştır. Bu nüfus artışıyla birlikte toplu ulaşım ihtiyacı da büyük ölçüde artmıştır. Emeklilik yaşı gelmiş olan birçok şoförün emekli olması sonucunda, şoför açığı sorunu yaşanmıştır.

Konu hakkında açıklama yapan Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Şu anda 280 otobüsümüz hizmet vermektedir, ancak 210 aracımız hizmet verebilecek şoföre sahip değildir. Şoför eksikliğimiz en ciddi sorunumuzdur. Turizm sezonunda çalışmaya başlayan bazı şoförler geri dönmeye başlamıştır. Bununla birlikte, hala 200 şoför ihtiyacımız bulunmaktadır. Ayrıca, büyükşehir belediyemizin de 150 şoför ilanı bulunmaktadır. İhtiyaç duyulan şoförler işe alındığında bu araçlar da hizmete girecektir. Şu anda daha cazip olması amacıyla ödemelerimizi günlük ve haftalık olarak yapıyoruz. Günlük olarak 800 TL ödeme yapmaktayız.” şeklinde açıklamalarda bulunarak günlük 800 TL yevmiye ile personel alımı yapacaklarını duyurmuştur.

İşe alınacak olan kişilere günlük 800 TL yevmiye peşin olarak ödenecektir. Ayrıca, isteyen kişiler aylık 24 bin TL maaşla çalışabileceklerdir.

Acil Şoför İş İlanı: Ehliyetiniz var mı? 200 kişiye 800 TL günlük yevmiye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.