EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank’tan 180 Ay Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi! Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Müjde!

QNB Finansbank Konut Kredisi: Detaylar ve Faiz Oranı

Son dönemde yaşanan enflasyon sebebiyle birçok sektörde olduğu gibi konut fiyatları da artış göstermiştir. Özellikle 6 Şubat depreminin ardından, ev fiyatları daha da yükselmiş ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için zorlu bir süreç haline gelmiştir. Ancak bankaların sunduğu kredi fırsatları, ev almayı düşünen vatandaşlar için bir çözüm olabilmektedir.

QNB Finansbank Konut Kredisi Detayları

QNB Finansbank, internet sitesi üzerinden sunulan konut kredisi fırsatının detaylarını duyurdu. Banka, 1 milyon TL konut kredisi için 180 aya kadar vadeli seçenek sunmaktadır. Aylık faiz oranı ise kredi hesaplama tablosuna göre yüzde 3.21 olarak belirlenmiştir.

Bu koşullara göre hesaplanan kredinin aylık taksit miktarı ise 32,209 TL olarak belirlenmiştir. QNB Finansbank’ın sunmuş olduğu kredi hesaplama tablosu aşağıdaki gibi gözükmektedir:

[ekran görüntüsü]

Yukarıdaki tabloya bakıldığında, 1 milyon TL konut kredisi için 180 aya kadar vade seçeneğinin sunulduğu görülmektedir. Aylık faiz oranı ise yüzde 3.21’dir. Taksit miktarı ise 32,209 TL olarak hesaplanmıştır. Toplam geri ödeme tutarı ise 5 milyon 797 bin 634 TL olarak hesaplanmıştır.

QNB Finansbank’ın konut kredisi fırsatlarından anında haberdar olmak için Ulak News haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. Sizin için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sunmaya özen gösteriyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.