EkonomiGenelTürkiye

Ankara Üniversitesi 252 Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı

Ankara Üniversitesi Güncel İş İlanı

Ankara Üniversitesi, 10 Farklı Alanda 252 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Ankara Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 10 farklı alanda 252 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Lise, önlisans ve lisans mezunları için uygun kadrolara yer verilmiştir. 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından önlisans mezunlarının P – 93, lise mezunlarının P – 94, lisans mezunlarının ise P – 3 puan türünde 50 taban puanı almış olması gerekmektedir. Şartları sağlayan ve 81 ilde yaşayan herkesten başvurular kabul edilecektir. Kamupersoneliliam.com ekibi olarak gerekli şartlar sunuldu.

Personel Alımı Yapılacak Unvan ve Kadro Detayları

25 kişi Büro Personeli, 2 kişi Spor Uzmanı, 1 kişi Mühendis, 2 kişi Tekniker, 2 kişi Teknisyen, 50 kişi Hemşire, 27 kişi Sağlık Teknikeri, 4 kişi Röntgen Teknisyeni, 89 kişi Destek Personeli, 51 kişi Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacaktır.

Mülakatsız Alım İş İlanları

Rektörlük tarafından yayınlanmış olan güncel müracaat kılavuzu detaylarına göre işe alımlarda herhangi bir mülakat sınavı yapılmayacaktır. Bu nedenle değerlendirmeler sadece KPSS puanı ile yapılacak olup, en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralamalar yapılacak ve işe alınacak olan personeller belirlenecektir.

Devlet Personeli Alımı Başvuru Şartları

Üniversitenin Hastanesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan bu alımlar için başvuru yapmak isteyen adayların görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmuyor olması gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olan ve kurum tarafından yapılacak olan arşiv veya güvenlik soruşturması kapsamında olumlu sonuçlanan adaylardan yapılacak olan bu alımlar için medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmanız beklenmektedir. Kadın ve erkek adaylardan müracaatlar kabul edilecek olup, erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olması istenmektedir. Aşağıda verilmiş olan müracaat kılavuzunu inceleyerek kurum tarafından istenilen özel şartlara ulaşabilirsiniz.

Üniversite Memuru Alımı Başvuru Şartları

Başvurular 11 ve 25 Eylül 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. Online başvuru işlemlerinizi https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru adresi üzerinden yapabilirsiniz. Ankara iş ilanları olarak sunulmuştur.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Ankara Üniversitesi 252 Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.