EkonomiGenelTürkiye

Kamu İşçi Alımı: İŞKUR’da Yayımlandı, 22 Bin TL Maaşla Süreklilik Başlattı

İŞKUR Kamu İlanları: Güncel Alımlar ve Başvuru Şartları

Sürekli İşçi Alımı Müracaat Şartları ve Başvuru Bilgileri

Gemlik Daniş Öğretmenevi İşçi Alımı

Edirne Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçi Alımı

İl Özel İdaresi Daimi İşçi Alımı

Ereğli Belediyesi Vasıfsız- Vasıflı İşçi Alımı

Öğretmenevi, İl Özel İdaresi ve Belediye Başkanlıkları tarafından güncel ilanlar yayımlandı. En az ilkokul mezunu adaylardan başlamak suretiyle lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar için uygun kadrolarda alım gerçekleşecektir. KPSS şartlı ve KPSS şartsız olmak üzere 2 kategoride gerçekleşecek olan bu alımlar için müracaatlar kurumlar tarafından belirtilen koşullar çerçevesinde başlamıştır. Kamupersonelialım.com ekibi olarak güncel İŞKUR ilanları sunulmuştur.

Gemlik Daniş Öğretmenevi İşçi Alımı

Bursa iş ilanları kategorisinde Gemlik Daniş Öğretmenevi tarafından işçi alım ilanı yayımlandı. En az ilkokul mezunu adaylardan yapılacak olan bu alımlar için müracaatlar başlamıştır. Bir çamaşırhane görevlisi alımı kadrosunda yapılacak olan alımlar için 46 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir. Vardiyalı çalışma sistemine uygunluk göstermeniz halinde İŞKUR e-şube aracılığıyla müracaatlarınızı tamamlayabilirsiniz. Başvurmak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Edirne Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçi Alımı

Belediye Başkanlığı iştiraki tarafından yayımlanan ilana göre haftalık 45 saat çalışma süresine uyumlu olmanız halinde deneyimsiz 2 işçi alımı yapılacaktır. KPSS şartsız yapılacak olan bu alımlar için erkek su arıza işçisi unvanında alım yapılacağı bildirilmiştir. İlanın son müracaat tarihi itibariyle 24 yaşını tamamlamamış olmanız ve kurum tarafından iş kanunlarıyla ilgili hükümlere aykırı bulunmuyor olmanız gerekmektedir. B sınıfı ehliyet istenmektedir. Başvurular başlamış olup 23 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurmak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İl Özel İdaresi Daimi İşçi Alımı

Giresun İl Özel İdaresi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu adaylardan yapılacak olan bu alımlar için ağır işlerde çalışmanıza engel bir durumunuzun olmaması ve arazi şartlarına uygunluk göstermeniz beklenmektedir. 3 yıl iş deneyimine sahip olan adaylardan kabul edilecek olan müracaatlar 14 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Son başvuru tarihi 25 Ağustos 2023 olarak açıklanmıştır. Başvurmak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Ereğli Belediyesi Vasıfsız- Vasıflı İşçi Alımı

KDZ. Ereğli, 10 beden işçisi ve 70 temizlik personeli kadrolarında 80 vasıflı ve vasıfsız işçi alımı yapacağını duyurdu. En az ortaokul diplomasına sahip olan adaylardan kabul edilecek olan müracaatlar için bay ve bayan adaylar başvuruda bulunabileceklerdir. Son başvuru tarihi 18 Ağustos 2023 olarak açıklanan ilanın başvurularını mesai saatleri içerisinde tamamlamış olmanız gerekmektedir. Başvurmak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kamu İşçi Alımı: İŞKUR'da Yayımlandı, 22 Bin TL Maaşla Süreklilik Başlattı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.