EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank: Acil nakit ihtiyacınız için düşük faizli 70 bin TL kredi!

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi: 70 Bin TL Nakit Fırsatı!

QNB Finansbank, internet sitesi aracılığıyla ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Banka, düşük faizli 70 bin TL nakit kredisi imkanını duyurdu. Peki, QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ve vade süresi ne kadar?

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı ve Vade Süresi

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü de iyice düştü. Nakde olan ihtiyaç da artıkça arttı.

Nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladı. Biz de Ulak News olarak, sizler için bankaların sunduğu çeşitli kredi fırsatlarını araştırıyor ve sunuyoruz.

QNB Finansbank, 70 Bin TL Kredi İmkanı Sunuyor!

Banka, internet sitesi üzerinden kredi fırsatının detaylarını duyurdu. Yeni müşteriler için aylık yüzde 1,99 faizli kredi verilmektedir. Kampanyalı ihtiyaç kredisi ise, son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık bir ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa, size özel oranlardan yararlanmanızı sağlıyor.

Örnek Kredi Hesaplama Tablosu

QNB Finansbank, internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanya dahilinde, 70 bin TL ihtiyaç kredisi için aylık yüzde 2,62 faiz oranı sunuyor. 24 ay vade ile aylık taksit tutarı ise 4 bin 316 TL olarak belirlenmiştir.

Kampanyanın detayları bankanın internet sitesinde yayınlanmıştır. Son zamanlarda yaşanan enflasyon sebebiyle kredi faiz oranları oldukça yükseldi. Diğer bankalara göre düşük faizli kredi imkanı sunan QNB Finansbank, 70 bin TL ihtiyaç kredisi için tüm detayları paylaşmıştır.

QNB Finansbank: Acil nakit ihtiyacınız için düşük faizli 70 bin TL kredi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.