EkonomiGenelTürkiye

Karayolları 3 Bin İşçi Alımı – Son Duyuru

Sürekli İşçi Alımı İlanı Hakkında Duyuru

Karayolu Genel Müdürlüğü’nün 3 bin işçi alımı yapacağı duyuruldu ve bu duyuru Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden ilan edildi. Başvuru süreci tamamlanmasının ardından asil adaylar belirlendi. Geçtiğimiz günlerde yedek aday atama kararı da yayımlandı.

Atanamayan asil adaylar için yedek aday ataması gerçekleştirildi. 17 Ekim 2023 tarihinde yayımlanan duyuruya göre asil adaylar için atama işlemleri hakkında bilgi verildi.

İşçi alımıyla ilgili güncel duyurular, Genel Müdürlük tarafından merkez ve taşra teşkilatlarına bağlı işyerlerinde 4857 sayılı iş kanunu kapsamında istihdam edilecek daimi işçi kadrolarında yapılacak alımlarla ilgili duyuruları içermektedir.

Yapılan açıklamaya göre, ikinci grup atama işlemleri, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarına göre 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Duyuruda belirtildiğine göre, bu açıklama tebliğ niteliği taşıdığı için başvuru sahiplerine herhangi bir tebliğ yapılmayacaktır. Adaylar sonuç sorgulama ekranı üzerinden, T.C. kimlik numaraları ve doğum tarihlerini kullanarak Karayolları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi aracılığıyla sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Güncel kılavuza göre, işe alınacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Ayrıca, arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması istenmektedir. Kamu haklarından mahrum olmayan ve güvenlik soruşturması kapsamında herhangi bir sabıka kaydı bulunmayan adaylar işe alınacaktır.

Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmayan ve emekli olmayan adayların atama işlemleri gerçekleştirildi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanacak güncel ilanlar hakkında bilgi almak ve yeni ilanlardan anında haberdar olmak için ücretsiz cep uygulamamızı indirebilirsiniz.

Karayolları 3 Bin İşçi Alımı - Son Duyuru

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.