EkonomiGenelTürkiye

Altın fiyatlarında düşüş uyarısı: İslam Memiş’ten önemli bilgilendirme

ALTININ DÜŞMESİ BEKLENİYOR!

Altın sahipleri ve altın almayı düşünenler için önemli bir uyarı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının aniden düşeceğini belirtti. Memiş’in tahminleriyle gündeme gelen bu durum hala konuşuluyor.

Altın ve Dolar İle İlgili Uyarılar Devam Ediyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sefer Memiş, altının düşeceğini söyleyerek ardı ardına uyarılarda bulunuyor. Yatırımcıları uyaran Memiş, düşüş rakamını da açıkladı.

ALTIN FİYATLARI O TARİHTE DÜŞECEK!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın hakkındaki öngörülerini sıraladı. Bu kez altının düşeceğini söyleyen Memiş, dolar hakkında da tahminlerini paylaştı.

Memiş, “Düşüş eğilimi, 410 dolara kadar çıkma ve doların 27 doların üzerinde yükselmesi görüldü. Baskılama durumu devam edecek. Dolar ve TL’yi etkileyen bir başka faktör de dolar ve euro’nun geri çekilmesidir.” şeklinde konuştu.

GRAM ALTINDA DÜŞÜŞ EĞİLİMİ VAR!

Memiş, gram altının düşüş eğilimine sahip olduğunu belirtirken yatırımcılara da uyarıda bulundu. Memiş, ons altının, 1937 dolar seviyesinin biraz altında olduğunu ve ons altın hakkında bazı tahminlerde bulundu. Merakla beklenen yorumda Memiş, beklentilerin 1680-1730 TL aralığında olduğunu vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu;

“Altında boşluk var. Açık piyasada doların 23,47 TL’ye yükselmesiyle gram altın TL 1738 TL’ye yükseldi. Düşüş zamanı 1.680 TL destek seviyesinin zamanı geldi. Peşinden koşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Memiş, altında boşluk olduğunu ve açık piyasada doların 23,47 TL’ye yükselmesiyle altının TL karşısında 1738 TL’ye yükseldiğini belirtti. Altın fiyatlarının gerileme zamanının geldiğini vurgulayan Memiş, 1680 TL seviyesine kadar düşeceğini açıkladı.

Altın fiyatlarında düşüş uyarısı: İslam Memiş'ten önemli bilgilendirme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.