EkonomiGenelTürkiye

Doğanşehir Belediyesi, KPSS 60 Puan İle VHKİ Alımı Yapıyor!

Belediye İş İlanları: Malatya Doğanşehir Belediye Başkanlığı İçin Alımlar

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Alımı Detayları

Malatya ili Doğanşehir Belediye Başkanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapacaktır. Bu ilana başvuracak olan adaylar, kurum tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucuna göre belirlenecektir. Başvurular, 81 şehirde ikamet eden ve genel özel şartları karşılayan uygun adaylardan kabul edilecektir. İş ilanı hakkında detaylı bilgiler ve başvuru süreci, Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sunulmuştur.

Devlet Personeli Alımı İçin Başvuru Koşulları

Bu alıma başvuruda bulunacak adayların herhangi bir bölüm mezunu olması gerekmemektedir. Ancak, adayların Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmaları beklenmektedir. Ayrıca, kurumun yayımladığı güncel başvuru kılavuzuna göre B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı aranmaktadır. Adayların daha önce çalışmış oldukları kamu kurum ve kuruluşlarında ahlaki veya disiplinsizlik nedeniyle işten ayrılmamış olmaları gerekmektedir.

KPSS Şartı

Başvurular, 2022 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda alınan P-94 puan türünde en az 60 taban puana sahip olma şartına göre değerlendirilecektir. Başvuru yapacak adayların bu şartı karşılamaları gerekmektedir.

Personel Alımı Başvuru Şekli, Tarihi ve Süresi

Malatya iş ilanları kategorisinde yer alan Doğanşehir Belediye Başkanlığı iş ilanı için başvurular, 6 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlayacaktır. Başvurular 8 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular, ilgili tarihler arasında mesai saatleri içerisinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Doğanşehir Belediyesi Hizmet Binası Esentepe Mahallesi Hastane Sokak No:22 Doğanşehir/MALATYA) şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru sırasında kılavuzda belirtilen belgelerin teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Doğanşehir Belediyesi, KPSS 60 Puan İle VHKİ Alımı Yapıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.