EkonomiGenelTürkiye

65 yaş ve üstüne ödeme yapılmayacak şeklindeki haber

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, EMEKLİLER İÇİN 5 BİN TL İKRAMİYE MÜJDESİ VERDİ

5 BİN TL İKRAMİYE DETAYLARI

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjde verdi. Emeklilere tek seferlik 5 bin TL ikramiye yapılacağını açıkladı. Ancak, bu ödemenin bazı detaylarının olduğu ortaya çıktı.

Dul ve yetim maaşı ile 65 yaş aylığı alanların 5 bin TL ikramiyesinden yararlanamayacağı belirtildi. Özellikle ihtiyaç sahibi yaşlılar, aylık ya da üç ayda bir ödenen yaşlılık maaşı alanlar, 5 bin TL ikramiye konusunda detayları merak etmektedir.

ÇALIŞMA BAKANI DUYURDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 5 bin TL ödeme ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Işıkhan, ödemelerin tamamlandığını ve düzenlemelerin yapıldığını söyledi. Ancak, çalışan emeklilerin bu ödemenin dışında tutulduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamada, bütçe sebeplerinden dolayı kısıtlamalar yapıldığı ifade edildi. Işıkhan, “Elde edebileceğimiz maksimum sonuç bu oldu, başka bir çalışma da bulunmamaktadır” dedi. Bu açıklamayla birlikte, yaşlılık maaşı alanlara da kötü haber verilmiş oldu. 5 bin TL ikramiye, sadece çalışmayan emeklilere verilecek.

5 BİN TL İKRAMİYE ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Emekli aylığı alıp sigortalı bir işte çalışan emekliler dışındaki emekliler, 5 bin TL ödemenin ne zaman yapılacağını merak etmektedir. Aktarılan haberlere göre, kasım ayı içerisinde emeklilere ikramiye ödemesi yapılacak. Ödemenin kasım ayının ortasında gerçekleşmesi bekleniyor.

65 yaş ve üstüne ödeme yapılmayacak şeklindeki haber

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.