EkonomiGenelTürkiye

ING Bank, Emeklilere 4.000 TL jestiyle sevindiriyor! Tek şartıyla açıklanan bu müjde, emeklilere güzel bir fırsat sunuyor.

Emekli maaşı alanlar için ING Bank’tan Müthiş Bir Sürpriz!

ING Bank, emekli maaşı alan müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Emekli maaş promosyonu zaten oldukça avantajlı olan müşterilere, ek bir jest yapılıyor. Bu jest ile emeklilere nakit hediye veriliyor. Bu özel hediye, ekonomik sıkıntılar yaşayan emekliler için büyük bir destek anlamına geliyor. Emekliler, bu nakit hediyeyle bütçelerini rahatlatabilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Emeklilere Nakit Hediye İmkanı

ING Bank, emeklilere olan kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı vermelerini istiyor. Bu şartı yerine getiren emeklilere nakit hediye imkanı sunuluyor. Otomatik fatura ödeme talimatı veren her emekli, 1.000 TL tutarında nakit hediye alabiliyor. En fazla 4 fatura için bu işlem yapılabilir, böylece bir emekli toplamda 4.000 TL nakit hediye kazanabiliyor.

Emekli Maaş Promosyonu

Ayrıca, ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kapsamında da emeklilere ödemeler yapıldığını belirtmekte fayda var. Bu promosyon kapsamında, emekli maaş tutarına göre 5.100 TL ile 8.500 TL arasında ödeme alınabiliyor. Emekli müşterinin ING Bank ile promosyon sözleşmesi yapması gerekmektedir. Bu sözleşme ile birlikte emekli müşteriler, promosyon ödemelerini ilk maaşlarının hemen ardından bankadan alabilirler.

Ek İmkanlar

ING Bank, emeklilere ek imkanlar da sağlamaktadır. Düşük faizli ihtiyaç kredisi de bu imkanlardan biridir. Emekliler, ING Bank’ın normal ihtiyaç kredisi faiz oranından daha düşük bir oranda ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Tüm bu avantajlardan yararlanmak için ise ING Bank’ın emekli maaşı müşterisi olmak yeterlidir.

ING Bank, Emeklilere 4.000 TL jestiyle sevindiriyor! Tek şartıyla açıklanan bu müjde, emeklilere güzel bir fırsat sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.