EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Banka Hesabı Olanlara 19.000 TL Ödeme

**Ziraat Bankası Tarafından Sunulan 19.000 TL Kredi İmkanı**

Ziraat Bankası, nakit ödeme alacak vatandaşlara 19.000 TL kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişiler için Ziraat Bankası başvuru şartlarını güncellemiş ve 18 yaş üzeri tüm vatandaşların başvuru yapabileceğini duyurmuştur. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler başvuru detaylarını hemen öğrenebilirler.

**Ziraat Bankası’nda 19.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?**

Ziraat Bankası, kredi başvurusunda bulunan vatandaşlara hızlı bir şekilde 19.000 TL kredi imkanı sunmaktadır. Uygun faiz oranlarıyla kredi almak isteyenler için 19.000 TL kredi anında hesaba yatırılmaktadır. Bu kredi, 36 ay vade ve 3 ay erteleme seçeneği ile vatandaşlara maddi anlamda büyük bir destek sunmaktadır. Banka, en yakın şubeye başvuru yapan kişilere 5 dakika içinde sonuç bildirmektedir. Şubeye gitmek istemeyenler ise Ziraat Bankası mobil uygulamasını kullanarak kredi başvurusunda bulunabilirler. Mobil uygulama üzerinden yapılacak başvurularda gelir belgesi kullanılmadan 19.000 TL kredi alabilirsiniz. Kredi kullanacak olan vatandaşlara 36 aya kadar ödeme tablosu oluşturma imkanı da sunulmaktadır. Ayrıca, emekli vatandaşlarımıza da kredi imkanı sunulmaktadır. Eğer emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız, kredi başvurusunda bulunabilir ve başvurunuzun ardından kredinizi hesabınıza aktarabilirsiniz. Ziraat Bankası emekli kredisi, 19.000 TL dışında maaşınıza göre daha yüksek limitlerde de sunulmaktadır.

**Ziraat Bankası Avantajlı Kredi Fırsatını Kaçırmayın!**

Bu kredi, hem 3 ay erteleme imkanı sunmakta hem de 36 ay vadeli olarak verilmektedir. Üstelik miktarı sadece 19.000 TL ile sınırlı değildir, maaş miktarınıza göre kredi limiti artabilmektedir. Ziraat Bankası’nın sunduğu bu fırsattan hemen yararlanın!

Ziraat Bankası'ndan Banka Hesabı Olanlara 19.000 TL Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.