EkonomiGenelTürkiye

Son 10 Gün! 1000 TL Net İndirim Fırsatını Kaçırmayın! Başvurun

Garanti BBVA Kampanyası: 1000 TL Net İndirim

Son zamanlarda birçok ürün ve hizmette yapılan zamlar, yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle vatandaşların alım gücünü olumsuz etkilemiştir. Bu durum karşısında bankalar, çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşlara destek olmayı hedeflemektedirler. Garanti BBVA da bu kampanyalardan birisini duyurarak 1000 TL net indirim imkanı sunmaktadır.

Kampanya Detayları

Garanti BBVA tarafından sunulan bu kampanya 20 Temmuz ile 20 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için ilk olarak Garanti BBVA Müşteri Olmak İstiyorum adımını takip ederek Garanti BBVA’lı olan ve ETSTUR23 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel banka müşterileri başvuruda bulunabilirler.

ETSTUR23 promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil uygulamasında bulunan Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından alıp, kampanya sayfasındaki kod giriş alanına girebilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için belirli koşulları sağlayarak promosyon kodunu giren müşteriler, 10 bin TL ve üzeri harcamalarında 1000 TL indirim kazanma fırsatını elde edebileceklerdir. ETS web sitesi veya mobil uygulama üzerinden yapacakları alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirler.

Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’nda yer alan Kampanyalar kısmından ETS tur indirim koduna ulaşabilirsiniz. Kodlar, “çan” veya “hediye paketi” ikonlarından kampanyalar alanına erişim sağlayarak kullanıcılara sağlanmaktadır. Bu kodlar kişiye özeldir ve en geç 30 Eylül 2023 saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz hale gelecektir.

Vatandaşlar, Garanti BBVA’nın internet sitesinde yer alan kampanyalar alanından veya mobil uygulama içindeki ikonlardan kampanya kodlarına erişebilirler. Bu kampanya ile 1000 TL indirim fırsatından yararlanmak için kampanyanın belirtilen tarihler ve şartlarına uymak yeterlidir.

Son 10 Gün! 1000 TL Net İndirim Fırsatını Kaçırmayın! Başvurun

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.