EkonomiGenelTürkiye

Altın Borcu Olan Çiftler İçin Müjde! Uzmanlardan Tarih Verildi, Gram Fiyatı 2.500 TL’ye Yükseliyor

Altın Borcu Olanlar İçin Düğün Sezonu Geldi! Altının Uzmanından Tarih Tahmini: Gram Fiyatı 2.500 TL’ye Fırlıyor

Altın borçları olanlar sevinsin! Ekonomik olumsuzluklar dünya genelinde etkisini sürdürürken, değerli metallerin fiyatları da sürekli yükseliyor. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor.

ABD Merkez Bankası FED’in açıklamaları, altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı oluştururken, bu düşüş ve sonrasında yaşanan panik, yatırımcıları tedirgin etmişti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son altın yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı.

2023 Yılı Sonunda Gram Altın Tahmini ve Beklentisi Ne Kadar? 1 Gram Altın Kaç TL Olur?

İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili öngörülerini paylaşırken şunları söyledi: “Kesin bir cevap vermek zor olsa da, döviz tarafını kestiremiyoruz. Ancak ons altının yıl sonuna kadar 2150 ve 2250 direnç seviyelerini aşmasını bekliyorum. Eğer döviz tarafından bir destek alırsa, gram altın rahatlıkla 2000 lira seviyelerini geçebilir.”

Altındaki yükseliş dalgalı şekilde devam edecektir. Uzun vadeli yatırımcılar pozisyonlarını koruduğunda kazanç elde edecekken, kısa vadeli gir-çık hareketlerinde ters durumda kalma riski bulunuyor. Her zaman söylediğim gibi, altın sürekli olarak yükselmeyecektir. Evet, yükselecektir ancak ani düşüşler de yaşanabilecektir. Bu gibi durumlarda panik satışı yapmak, geri dönüşü olmayan pişmanlıklara yol açabilir.

İstanbul, İzmir, Kayseri, Adana, Konya, Malatya! Bu sefer çok güçlü bir deprem geliyor. Acil önlem alın!

Uşak, İstanbul, İzmir, Ankara, Denizli, Aydın! TOKİ piyangosuyla 32 ilde ev sahibi olmak için 87.255 TL peşinat ve 3.277 TL taksitle fırsatı kaçırmayın!

İşyeri, arsa veya ev sahibi olanlar dikkat! Tapusu olanlara yönelik Resmi Gazete ile yayımlanan düzenlemeye göre, 4.861 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Altın Borcu Olanlar Ne Yapmalı? Altında Düşüş Beklentisi Var Mı?

Altın borcu olan kişilere tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, şunları söyledi: “Altın almanız gerekiyorsa ve altın borcunuz varsa, önümüzdeki yıl gram altının 2500 TL seviyelerinde olacağını unutmayın. Altın borçlanmanızı tavsiye etmiyorum. Altın borçlanmasında elden alışveriş durumu varsa mutlaka sözleşme yapın veya bankadan işlem yapın. Unutmayın, gereksiz anlaşmazlıklara yol açabilir. Bugün sana 100 gram altın verdim, seneye sana 100 gram altın vereceğim diyeceksiniz.”

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalara dayanmaktadır. Sitemiz tarafından yatırım tavsiyesi verilmemektedir.

Altın Borcu Olan Çiftler İçin Müjde! Uzmanlardan Tarih Verildi, Gram Fiyatı 2.500 TL'ye Yükseliyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.