EkonomiGenelTürkiye

Garanti Bankası hesabı olanlara geceyarısı müjde!

**Garanti Bankası Ağustos Ayı Kampanyası: 1500 TL Hediye Bonus Detayları**

**Garanti Bankası**, kredi kartı kullanımının artmasıyla birlikte müşterilerine cazip fırsatlar sunan bankalardan biri olmaktadır. Bu fırsatlar arasında promosyonlar, özel kredi teklifleri ve bonus kampanyaları bulunmaktadır. Ağustos ayıyla birlikte Garanti Bankası, müşterilerine Vestel’den alışveriş kredisi kullanmaları halinde 1500 TL hediye bonus sunmaktadır. Kampanyadan bonus kazananlar, anlaşmalı olan tüm mağazalarda bu indirim fırsatından yararlanabilirler. Elbette, her kampanyada olduğu gibi bu kampanyanın da belirli koşulları vardır.

**Garanti Bankası 1500 TL Hediye Bonus Kampanyası Koşulları ve Süresi**

Bu kampanya, **01.08.2023 ile 31.08.2023** tarihleri arasında Vestel mağazalarında Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanılarak yapılan işlemlerde geçerlidir. Bu kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek banka müşterisi olmayanların, “müşteri olmak istiyorum” adımını kullanmaları gerekmektedir. Aynı zamanda ilk defa Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanan ve Bonus kredi kartı başvurusunda bulunan, başvurusu da onaylanan kişilere 1500 TL bonus sağlanacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar, kampanyanın bitiminden hemen sonra **18.09.2023** tarihinde aktif kredi ve sanalkart veya bonus kredi kartına yüklenecektir. Bu hediyeler, bankadan internet bankacılığı veya bonusflaş üzerinden görüntülenebilecek.

Ancak, Garanti Bankası’nın bu kampanyasından yararlanabilmek için bonus kredi kartının **31 Ağustos** tarihinden önce oluşmuş olması ve ilk alışverişin **14 Eylül 2023** tarihinden önce gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Ayrıca Bonus fleksi, ticari kartlar, Bonus genç ve para kartı sahipleri bu kampanyaya dahil edilmemektedir.

**Sonuç**

Garanti Bankası’nın Vestel’e özel olarak düzenlediği 1500 TL hediye bonus kampanyası, müşterilere cazip fırsatlar sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için belirli koşulları yerine getirmek gerekmektedir. Ağustos ayında yapacağınız alışverişlerde bu kampanyayı değerlendirebilir ve bonus kazanabilirsiniz.

Garanti Bankası hesabı olanlara geceyarısı müjde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.