EkonomiGenelTürkiye

Renault Taliant: Şimdi Sadece 563.000 TL+’da!

Sıfır Kilometre Renault Taliant ile Yeni Araba Alma Fırsatı!

Yeni bir otomobil satın almak isteyenler için sıfır kilometre araçlar, yükselen fiyatlar nedeniyle giderek zorlu bir hale geliyor. Bu nedenle otomobil firmaları da müşterilerine daha uygun seçenekler sunarak dengeyi sağlamaya çalışıyor. Renault, bu sorunu çözmek amacıyla en ucuz modeli Renault Taliant için özel bir kampanya başlattı.

Renault Taliant Kampanyası Detayları

Renault Taliant satın almak isteyen müşterilere özel kredi fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında müşterilerin sıfır kilometre Renault Taliant’ın fiyatının 250.000 TL’lik kısmını peşin ödemeleri gerekiyor. Geri kalan 250.000 TL’lik tutar ise Renault Finans tarafından kredi olarak sağlanıyor. Bu kredi 12 ay vadeli ve aylık yüzde 3,53 faiz oranına sahip. Bu şekilde kredi kullanan müşteriler, ayda 27.556 TL kredi taksiti ödemeleri gerekmektedir.

Tercihlerinizdeki Renault Taliant Modeli

Renault Taliant’ın en düşük donanımlı modeli 813.000 TL’ye satılıyor. Bu modeli kredi desteğiyle satın alan müşterilerin peşin ödemesi gereken tutar ise 563.000 TL oluyor. Kalan 250.000 TL’lik tutar ise Renault Finans tarafından karşılanıyor ve müşteriler, aylık ödemeler yaparak bu kredi borcunu kapatabiliyor. Renault Taliant kampanyası Ağustos ayının sonuna kadar geçerlidir.

Renault Taliant: Şimdi Sadece 563.000 TL+'da!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.